Segona jornada de cribratge massiu a la Seu d'Urgell per tal detectar les persones asimptomàtiques de la covid-19. Les proves PCR s'han dut a terme aquest dijous entre la població de 16 a 35 anys. El jovent ha respost. Durant el matí s’han recollit 246 mostres i tal com va passar dimecres, s'ha produït cues per fer-se el test.

La prova és gratuïta i voluntària. Es realitza a la sala polivalent del Centre Cívic El Passeig, de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 19 hores. Per facilitar els tràmits, cal portar el DNI i la targeta sanitària, i també un bolígraf per emplenar els formularis.
La recollida de mostres acabarà divendres als urgellencs entre 36 a 50 anys. Tot i veïns i veïnes consideren oportú que les proves es facin extensives a tota la ciutadania.

En les últimes 24 h no hi ha hagut cap ingrés hospitalari, pel que es manté a 5 els pacients al Sant Hospital. Segons el butlletí de dades que ofereix l'ajuntament de la capital alt urgellenca aquest dijous hi ha 65 positius confinats i 400 contactes aïllats.

Parlen al vídeo: MARÍA DEL CARMEN DÍAZ, VEÏNA DE LA SEU D’URGELL - GUILLEM RUBIO, VEÍ DE LA SEU D’URGELL