L’auge del teletreball impulsat per la pandèmia del Covid-19 ha portat un canvi d’hàbits laborals i a la possibilitat de flexibilitzar els espais de treball. En aquest sentit, Pallarsactiu va impulsar fa un mes una enquesta per conèixer l’interès de persones en desplaçar la seva residència al Pallars Jussà i Pallars Sobirà. Des de Pallarsactiu es veu com una oportunitat pel territori i en aquest sentit, es vol conèixer necessitats i inquietuds per establir-se a la zona.

L’enquesta ja porta 300 respostes, però es vol augmentar aquest nombre per tenir una visió més àmplia i completa.

L’enquesta la pot contestar, fins al 14 de setembre, qualsevol persona que vegi com una opció de futur desplaçar-se al territori a viure. I es pot trobar a les xarxes socials i pàgina web de Pallarsactiu, així com a premsa digital del territori.

Parlen al vídeo: EVA FITER, GERENT PALLARSACTIU