Després de cinc mesos sense competir, el Cadí La Seu ha disputat el primer amistós de la pretemporada a casa contra el Casademont Zaragoza. Les urgellenques han caigut per 71 a 90 amb un joc irregular per part dels dos equips.

L'equip alt urgellenc ha anat a remolc al marcador des de l'inici del matx. Al descans, la diferència era d'onze punts. El tercer parcial ha estat el més ajustat de 21 a 22. En l'últim tram de partit, les locals no ha pogut escurçar distàncies, davant la superioritat física de les aragoneses. Ambdós equips es tornaran a veure les cares aquest dissabte en un segon amistós a la pista del Saragossa.

Una de les noves incorporacions urgellenques Quinn Dornstauder ha estat la màxima anotadora del Cadí La Seu amb 14 punts. El partit s'ha jugat a porta tancada com a mesura de prevenció de la Covid-19.

Parlen al vídeo: CARLOS IGLESIAS, ENTRENADOR CASADEMONT ZARAGOZA - BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU