L'equip de govern de Bellver de Cerdanya vol treure els vehicles del seu nucli històric i comercial. El primer lloc en fer-ho ha estat a la recent remodelada plaça major, on els cotxes ja no hi poden accedir ni estacionar, a excepció d’aquells veïns i veïnes que vagin a fer algun tràmit a l’ajuntament o hi tinguin garatge. El consistori creu que aquest ha estat el primer pas i ara confia en poder seguir convertint altres zones de Bellver en espais per a vianants.

Així, doncs, l'ajuntament vol seguir creant noves bosses d'aparcament properes al centre, com la que va habilitar fa uns anys a tocar de la muralla, de 120 places.

Pel que fa a la remodelada plaça Major, recordem que l'actuació ha consistit en renovar el paviment antic, substituir les xarxes de serveis i millorar la il·luminació. En els propers dies s'hi afegiran els escuts de Bellver, Cerdanya i Catalunya que està fent un picapedrer local i es col·locarà el nou mobiliari urbà. Tot plegat ha suposat una inversió municipal d'uns 116.000 euros.

Parlen al vídeo: XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA