L’organització del Buff mountain festival que havia d’acollir la Vall de Boí del 4 al 6 de setembre ha decidit suspendre l’esdeveniment després de l’anunci de les noves mesures per frenar la pandèmia. Des del consistori, la seva alcaldessa, Sònia Bruguera, ha comentat que ha estat una decisió difícil i molt estudiada amb tota l’organització del festival però que s’actua amb la voluntat de reduir contactes socials i evitar contagis.
També es comenta que la salut és el primer i per aquest motius han decidit deixar l’edició per al 2021, del 8 a l’11 de juliol. Cal recordar que el Buff Mountain Festival té lloc al juliol però que enguany ja s’havia ajornat per la pandèmia.
El festival ofereix 2 possibilitats a les persones ja inscrites: la devolució íntegra de l'import de les proves o bé el traspàs de la inscripció a 2021.