El risc de rebrot de covid-19 continua creixent a Cerdanya. Des del passat cap de setmana fins ara ha augmentat considerablement, passant de ser de 20, a 129,43 el dilluns, que ja es considera risc alt, a 324 el dimarts i fins a 355 aquest dimecres. Tampoc és optimista la taxa de reproducció de la malaltia, que és de 3,75, quan el desitjable és que sigui 1.
Les xifres de casos detectats a l'hospital de Cerdanya ha crescut en les darreres hores. En total hi han hagut 78 positius des de l'inici de la pandèmia, quatre més que dilluns. Segons han informat des del centre, aquest dimecres hi havia una persona positiva ingressada i tres pacients ingressats sospitosos de tenir el virus.

Dels 78 positius, 43 han ingressat a l'Hospital de Cerdanya, mentre que 9 s'han traslladat a altres centres sanitaris.

Pel que fa a les dades agregades que també inclouen altres centres de salut i socials de la comarca, els casos positius acumulats són 99, dos més que fa 48h.