Aquest terreny situat entre el nucli de Prats i el riu Segre ha estat durant quatre nits consecutives el punt de trobada de centenar de joves que han estat escoltant música i bevent fins a altes hores de la matinada. Els fets van començar divendres passat, quan més d'un centenar de cotxes es van concentrar en aquest punt. Les festes es van repetir tres nits més, amb moments en que hi havien més de 400 persones.
L'ajuntament de Prats va alertar de seguida als Mossos d'Esquadra, tenint en compte la gravetat dels fets: pels soroll i brutícia de la zona però, sobretot, per la situació de pandèmia.

La passada matinada no s'han repetit els fets gràcies al reforç policial. Diverses patrulles dels Mossos s'han desplaçat a la zona quan començaven a arribar els primers vehicles, fent alguna identificació. Això ha dissuadit els concentrats i ha evitat una nova nit de festa. Des del consistori han avançat que els controls continuaran en els propers dies.

L'ajuntament desconeix qui són els concentrats, tot i que creu que no es tracta de joves de la comarca, almenys la majoria. El que sí que va detectar són molts cotxes de gamma alta.

Parlen al vídeo: SÍLVIA BERTRAN, ALCALDESSA ACCIDENTAL PRATS I SANSOR