Puigcerdà no tindrà aquest octubre la quarta edició de la Catalunya Bike Race, una cursa de bicicleta de muntanya que va néixer amb ganes de ser un referent a nivell estatal i que té per amfitrió el cerdà Josep Antoni Hermida, qui també dissenya els recorreguts. La situació de pandèmia i els rebrots de les darreres setmanes han obligat a l'organització a suspendre l'edició d'enguany per no poder garantir la seguretat dels participants.

L'edició del 2019 va comptar amb més de 700 ciclistes de fins a 26 països diferents. Van ser 203 quilòmetres repartits en quatre etapes, totes amb inici i final a Puigcerdà. També van ser escenaris de la competició Guils, la Tor de Querol, la Molina, Urús, Meranges o Bellver.
Pel que fa a la resta d'esdeveniments esportius, des de l'ajuntament de la capital cerdana no veuen clar que es puguin celebrar.

L'única prova esportiva que s'ha celebrat a Puigcerdà des de l'inici de la pandèmia ha estat la cursa solidària Dream Runners de l'agost. Així, sí, s'ha fet de manera virtual per tal d'evitar aglomeracions.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ