Aquest dimarts s'ha repintat per cinquena vegada el pas de vianants de davant del Consell Comarcal cerdà amb la bandera LGTBI. El passat 26 de juny es va pintar l'arc de Sant Martí amb motiu del dia d'aquest col·lectiu i, des de llavors, s'hi ha abocat pintura negre per tapar-lo de manera reiterada.
Des de l'ens cerdà han explicat que han posat una nova denúncia als Mossos d'Esquadra i que estan estudiant la possibilitat d'instal·lar càmeres de vigilància dins el recinte del Consell Comarcal per tal d'identificar els responsables.

Així, doncs, tècniques del Consell Comarcal, de Serveis Socials, representants de l'ajuntament de Puigcerdà i del col·lectiu LGTBI han repintat el pas de vianants, amb l'esperança de que aquesta sigui la definitiva. Els assistents han deixat clar que no es cansaran de fer-ho tantes vegades com calgui. Des de l'ens cerdà consideren que aquest actes no són només vandàlics i hi veuen delicte d'odi.

Pel que fa a la resta de banderes LGTBI que es van pintar a la comarca amb motiu del dia de l’orgull del passat 28 de juny, continuen intactes. Parlem de les que es van pintar a les escales del local de Joventut de Puigcerdà o als passos de vianants d’Alp i Bellver.

Parlen al vídeo: CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA 2a CC CERDANYA