Aquests dimarts es durà a terme el canvi d'enllumenat de l'interior del túnel del Bordar, a la carretera N-145 entre els termes municipals de la Seu d'Urgell i les Valls de Valira. Val a dir que el túnel es va reobrir al trànsit divendres a la tarda després de l'esllavissada de pedres i terra a la boca sud que va obligar a tallar la circulació el 3 de juny.
Durant els treballs en l'enllumenat, només hi haurà un carril obert a la circulació i està previst que aquest dimarts els vehicles procedents d'Andorra s'hauran de desviar per l'exterior de la infraestructura segons han explicat tècnics de la unitat de carreteres.
No és l'única actuació a la zona, tot i la reobertura del túnel, continuen les tasques d'estabilització com també d'arranjament d'una conducció del reg de Santa Llúcia, que passa uns 100 metres per damunt de la galeria.
Les obres de construcció del túnel del Bordar van tenir un cost de 27,6 milions d'euros, amb un 10% més del pressupost inicial. Els treballs van començar l'any 2009, i es van allargar el doble del previst, fins al 2013.