Malgrat en xifres generals el risc de rebrot a l'Alt Pirineu i Aran ha millorat en les darreres hores, a Cerdanya la tendència és diferent. I és que ha passat d'estar en un risc del voltant de 20 a situar-se en 129,42 i considerar-se risc alt de rebrot.
Segons les dades que cada dia dona a conèixer l'Hospital de Cerdanya, aquest dilluns hi havien dues persones ingressades amb la Covid-19 i un possible cas ingressat pendent de diagnòstic. El nombre de casos detectats al centre transfronterer s'eleva a 74, dels quals 43 han ingressat al mateix hospital mentre que hi ha hagut un total de 8 trasllats a altres centres sanitaris.
Des de l'hospital han explicat que, malgrat s'ha passat dels 52 positius als 74 en només tres setmanes, el nombre d'ingressats s'ha mantingut baix, situant-se entre 0 i 2 casos. Tot i això, en destaquen l'increment de positius durant el mes d'agost, coincidint amb l'arribada del turisme i dels segons residents.
Per altra banda i des de fa uns dies, també es donen a conèixer les dades agregades a tota la comarca, incloses les de l’Hospital Cerdanya, les de la resta de centres de salut i socials de la comarca i també les d’aquells municipis que no pertanyen a l’Àrea Bàsica de Salut. En aquest cas el nombre de positius acumulats a dia d'avui és de 97.
Pel que fa a l'Alt Pirineu i Aran, en les darreres 48 hores s'han notificat 29 casos nous.