El Conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet ha participat aquest divendres al vespre en la presentació del llibre de Josep Rull, '1 dia d'octubre i 2 poemes. Quan l'esperança venç la por'. Durant l'acte, que s'ha celebrat a la plaça Santa Maria de Puigcerdà tot respectant les mesures de prevenció de contagis, el conseller ha donat algunes pinzellades del contingut del llibre que Rull ha escrit a la presó de Lledoners. En les seves pàgines, l'exconseller terrassenc, condemnat a 10 anys i mig de presó per sedició, parla de les seves conviccions polítiques i fa una crònica dels fets de l'1 d'octubre també des d'una vessant personal.

A l'inici de la presentació s'ha reproduït un vídeo de Josep Rull, enregistrat a casa seva durant un permís penitenciari. L'acte també ha comptat amb la presència de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i representants de l'Editorial Simbol Editors i de la Impremta Cadí, qui ha organitzat l'esdeveniment. De fet, aquest s'havia d'haver celebrat fa unes setmanes però es va ajornar per les restriccions de mobilitat per la covid-19.
El llibre ja es pot trobar a les llibreries i punts de venda habituals.
La presentació ha finalitzat amb una degustació de productes locals.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT