A l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell hi ha registrats aquest dilluns 55 casos positius de covid-19, 9 persones més que en les últimes 24 hores. El nombre casos confinats a domicili és de 490. A L'Hospital de la capital alt urgellenca es troben ingressats actualment tres casos positius per coronavirus.

L'índex de risc de rebrot continua sent molt alt, tot i que ha disminuït prop de 150 punts i se situa aquest dilluns a 693. Pel que fa a la taxa de reproducció del virus als set dies és a hores d'ara del 2,15 a tota la comarca. Una dada inferior a la de dies anteriors, que havia assolit el 3,82.

Des del consistori a més, demanen que les persones confinades compleixin estrictament l'aïllament durant quinze dies.

L'ajuntament de la seu va anunciar la setmana passada la suspensió de la festa major i del mercat setmanal per l'alt risc de rebrot.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES