Aquest dijous ha finalitzat el termini per presentar candidatures a la presidència del Sedis Bàsquet. Hi ha una sola llista, segons ha informat el club. Es tracta d'una candidatura continuista, formada per la majoria dels membres de la junta directiva actual.

Pere Porta va arribar a la presidència del Sedis l'any 2014 en relleu d'Antoni Ferraz. L'any 2016 va ser ratificat a les urnes com a president. En cas de validar-se la llista, Porta seria president fins al 2024.

L'assemblea està convocada per dilluns 27 de juliol. Pel que fa a l'àmbit estrictament esportiu, el Cadí La Seu ja coneix el calendari de la Lliga Femenina Endesa per a la temporada 2020-2021. L'equip alt urgellenc encetarà la competició el 19 de setembre rebent a casa el Saragossa.

Les jugadores iniciaran la pretemporada el 17 d'agost i abans passaran les revisions mèdiques.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, CANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA DEL SEDIS BÀSQUET