Han començat els primers treballs de millora de la carretera 462 entre Adraén i la cruïlla d'Ortedó. El Departament de territori i Sostenibilitat invertirà 3,6 milions d'euros. Ara s'ha iniciat la primera de les quatre fases programades en la millora integral de la C-462, que s'actuarà sobre 15 km del traçat. Aquest divendres a la tarda, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat les obres acompanyat de representants polítics alt urgellencs.

La millora de la carretera era una reivindicació històrica dels veïns i veïnes dels municipis de La Vansa i Fórnols, Josa i Tuixent, i Alàs i Cerc.

La via presenta traçat complex i sinuós, i l'actuació permetrà millorar la seguretat.

Les obres consistiran principalment en la reparació dels trams on el ferm presenti més desgast i l'estesa d'una nova capa de paviment per afavorir la comoditat i la seguretat en la conducció. També es preveu la millora dels elements que faciliten el drenatge de la carretera pel que es construiran cunetes revestides de formigó, que permetran donar un sobreample a la via.

Parlen al vídeo: JOSEP CAMPS, ALCALDE DE LA VANSA I FÓRNOLS - ISIDRE GAVÍN, SECRETARI D'INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT