Puigcerdà aposta per mantenir les principals propostes culturals de l'estiu, adaptant-les a la situació actual. Una d'elles és el Puigcerdà Music Festival, que combina la formació de joves músics d'arreu del món amb un programa de concerts que ofereixen ells mateixos i els seus professors. Enguany, no es portarà a terme la vessant formativa però s'han volgut mantenir els concerts. Així, doncs, de l'11 al 19 d'agost tindran lloc cinc recitals al Museu Cerdà.

En aquesta ocasió els instruments de corda seran els protagonistes. Els concerts amb obres de Tchaikovsky, Brahms, Granadors o Rossini els oferiran vuit musics d'Ucraïna, Georgia o Israel. Des de l'organització han explicat que el programa està subjecte a canvis.

Com que l'aforament serà limitat, els concerts dels dies 11 i 13 es retransmetran en directe al canal de youtube del festival. Les entrades es podran comprar de manera anticipada a l'oficina de turisme de Puigcerdà i també a la web de l'esdeveniment. Tenen un preu de 10 euros i existeix un abonament per als cinc concerts per 40 euros.
Per altra banda, els dies 12, 14 i 16 d'agost a les 19h es faran micro concerts de 20 minuts al balcó de l'Escola de Música Issi Fabra de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: LAIA MARTÍN, PIANISTA I ORGANITZADORA PUIGCERDÀ MUSIC FESTIVAL - DMITRY YABLONSKY, VIOLONCELISTA - LAIA MARTÍN, PIANISTA I ORGANITZADORA PUIGCERDÀ MUSIC FESTIVAL