El dia del llibre i la rosa s’ha viscut de forma desigual als diferents pobles dels Pallars i l’Alta Ribagorça. Tot i que per la situació de pandèmia actual els ajuntaments no han organitzat activitats per evitar aglomeracions i mantenir les mesures de seguretat, algunes llibreries i floristeries que sí que han fet una aposta ferma pel dia.

Altres llibreries han preferit l’interior del local per poder controlar l’aforament i tot i no ser Sant Jordi, s’ha anat venent, sobretot novetats.

També ha estat una oportunitat per treure novetats que a algunes editorials els van quedar aturades ja que havien de sortir el dia de Sant Jordi.

Això sí, uns i altres se les han enginyat per seguir les mesures de seguretat.

Les floristeries però han comprat amb precaució, ja que no tenien clara la reacció de la gent i el seu producte té data de caducitat molt curta.

Parlen al vídeo: MARTA FARRÉ, LLIBRERIA SINGRATALLA - SÍLVIA FITÉ, FLORISTERIA VIOLETA - GEMMA PES, LLIBRERIA BOCHACA - FRANCESC PRATS, LLIBRERIA CENTRAL I EDITORIAL GARSINEU - SÍLVIA PALACÍN, FLORISTERIA FLORSTIL