Puigcerdà i La Guingueta d’Ix han presentat aquest dijous el 6è Festival Transfronterer d’Arts Escèniques, que començarà el 2 d'agost i s'allargarà fins l'1 de setembre, amb un total de 14 propostes: concerts, dansa o teatre. És, doncs, un festival eclèctic que, malgrat la crisi sanitària, es manté, tot i que amb aforament limitat i seguint les mesures per evitar contagis.

Blowing, El Pot Petit, Jazz Do It, Cobla Montgrins, la Corda Fluixa o els Acordionistes del Pirineu són algunes de les propostes del cartell d'enguany.
A més de Puigcerdà i La Guingueta d'Ix, enguany també s'hi sumarà Càldegues, com a seu del festival. Des de l'Alta Cerdanya confien en que no es tanqui la frontera, que tornaria a impedir la lliure circulació entre els veïns i visitants de les dues bandes i, de retruc, es perdria el caire transfronterer d'aquest esdeveniment.
Algunes de les activitats són gratuïtes mentre que d'altres tenen un preu d'entre 4 i 12 euros. A l'oficina de Turisme de Puigcerdà i a la web codetickets es poden comprar les entrades.
El Festival Transfronterer d’Arts Escèniques és una de les diverses iniciatives que organitzen conjuntament els ajuntaments de Puigcerdà i La Guingueta d’Ix, en el marc del Consorci que tenen aquestes dues poblacions.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA PUIGCERDÀ - NEUS GARCIA, TINENT D'ALCALDE LA GUINGUETA IX