Aquest dimecres al vespre s'ha presentat el llibre 'Històries de la Seu', d'Elvira Farràs' a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell. L'obra és un recull d'articles escrits per Elvira Farràs i publicats al programa anual de la Germandat de Sant Sebastià i a altres publicacions de la ciutat.

També, l'alt urgellenca va ser una de les propulsores de la recuperació del Ball Cerdà als anys 70.

La Germandat de Sant Sebastià ha impulsat l'edició de l'obra. El llibre a més, ha comptat amb la col•laboració d'empreses i institucions de la ciutat:

Elvira Farràs va rebre la Medalla de la Ciutat l'any 2006. Els quatre alcaldes que hi ha hagut a la Seu d'UrgelL en democràcia han assistit a la presentació, també el batlle actual, que ha presidit l'acte.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, COORDINADOR DE L'OBRA - CLIMENT MIRÓ, GERMÀ MAJOR