Força ambient durant al matí a la plaça Santa Maria de Puigcerdà, on s'han concentrat les parades d'aquest Sant Jordi d'estiu. Veïns, veïnes i visitants han passejat per veure i compar algun llibre o conte infantil. Les publicacions relacionades amb la comarca i el Pirineu han tornat a despertar l'interès dels lectors, sobretot les guies d'excursions per descobrir l'entorn.

En total hi han hagut quatre parades que han muntat les llibreries de Puigcerdà. Aquells o aquelles que han volgut regalar una rosa, han hagut de comprar-la directament a les floristeries. A més, la jornada ha coincidit amb la proposta 'Botiga al Carrer', que organitza l'Associació de Comerç de la vila.
No ha estat, ni de bon tros, un Sant Jordi habitual a la capital cerdana tot i que escriptors i editorials l'han vist amb bons ulls per tal de reactivar una mica el sector.

Parlen al vídeo: ALFONS BROSEL, MEMBRE ASSOCIACIÓ LLIBRE PIRINEU