El Bisbat d'Urgell i la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell han signat un conveni de cessió d'ús a títol gratuït de la tercera planta del Seminari Diocesà d'Urgell fins al final d'aquest any 2020. La finalitat és destinar un espai del seminari a allotjar usuaris de la residència assistida i de la unitat sociosanitària del Sant Hospital.
Els padrins i padrines van ser traslladats de l'hospital al seminari durant el mes de març. Amb els objectius de minimitzar el risc de contagi, i ampliar els espais del centre hospitalari per poder atendre els possibles malalts de coronavirus.
Atès que no hi ha els residents al centre, el president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, assenyala que és un bon moment per iniciar les obres d'ampliació de l'hospital.

La reforma afectarà la segona i tercera planta del centre mèdic. També la tercera planta del centre cívic El Passeig on s'instal•laran l'àrea de rehabilitació i el centre de dia per a la tercera edat.

El pressupost de l'actuació ascendeix a 3 milions 900 mil euros, dels quals la Diputació de Lleida aporta 3 milions. La resta anirà a càrrec de la Fundació Sant Hospital a través del departament de salut.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, PRESIDENT DE LA FUNDACIÓ SANT HOSPITAL