Recta final dels treballs de la nova seu de la Policia Local de Puigcerdà, situada als baixos de l'antic hospital, a la plaça Santa Maria. Les obres van començar fa tres anys però uns mesos més tard van quedar aturades degut a una modificació en el pressupost i al tancament de l’empresa adjudicatària. Això va obligar a l'ajuntament a redactar un nou projecte. Finalment, aquests dies s'han reprès els treballs que han de permetre completar l'actuació abans d'acabar l'any.

La nova seu tindrà accés des del carrer Querol i constarà de tres despatxos, una sala de reunions, vestuaris i dutxes, un armer i un magatzem, a més d’un espai per atendre els veïns i veïnes.
Un cop acabin els treballs, es farà el trasllat i l’espai que ara ocupa la Policia Local als baixos de l’ajuntament s'hi ubicarà l’oficina d’Atenció Ciutadana.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ