La biblioteca Maria Barbal de Tremp dona suport a la campanya Sigui quin sigui el teu camí tot comença en una llibreria, lema del Dia del Llibre i de la Rosa que se celebra aquest dijous. Des de la biblioteca es farà recomanacions que es poden adquirir a les llibreries de proximitat i també es demana als usuaris que facin peticions de compra de llibres a la biblioteca que els compraran a les llibreries locals.
A banda, la biblioteca ha programat per aquest estiu dos activitats que van quedar ajornades durant el confinament.

L’activitat infantil es farà el dia 17 d’agost i són 2 tallers que facilita el Palau de la Música Catalana encarats a infants de 5 a 10 anys. La lectura dramatitzada es farà el dia 7 d’agost al pati de l’escola Valldeflors. S’ha de fer inscripció prèvia a les activitats i respectar les mesures de seguretat vigents.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA MARIA BARBAL