Un infant que participava en un casal d'estiu de la Seu d'Urgell ha estat diagnosticat com a positiu per coronavirus. El menor com la resta de nens i nenes del grup estable del casal estan aïllats a domicili. També es troben en aïllament els dos monitors del grup del casal i el grup de convivència de l’infant que ha donat positiu.

Ara s’està pendent dels resultats de les proves PCR a les persones de l’entorn del menor contagiat, per conèixer-ne l’origen. Aquest dimecres al matí s’ha fet els tests als infants del casal del mateix grup del cas positiu.

Els casals d'estiu de la capital alt urgellenca van començar el 29 de juny passat. Des de llavors s’han anat fent proves de detecció de la covid-19. Fins ara totes havien donat negatiu i aquesta és la primera que surt positiva.

A hores d’ara hi ha una persona ingressada a l’hospital de la capital alt urgellenca per covid-19.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’INFÀNCIA DE LA SEU D’URGELL