L'església de Sant Serni de Meranges acollirà aquest dissabte 25 de juliol un concert de música a càrrec d’Irina Veselova (piano) i Josep Maria Galí (violoncel). Els dos músics interpretaran diferents peces de Beethoven, concretament les sonates (Op. 5, No.1, No.2). Les entrades tenen un preu de 10 euros i el concert començarà a les sis de la tarda.
Recordem que aquesta església ha estat recentment restaurada i està declarada Bé Cultural d’Interès Nacional pels seus valors patrimonials.
Degut a la situació provocada per la Covid-19, els assistents hauran de respectar les mesures de prevenció de contagis, com ara portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.
Es tracta, doncs, d'un dels primers concerts que acull la comarca després de la crisi del coronavirus. Però no serà el darrer, ja que aquest dijous es donarà a conèixer el programa de dos dels festivals més importants de l'estiu: el Festival de Cerdanya i el Festival Transfronterer d'Arts Escèniques.