La revista Àrnica ha tornat aquest mes de juliol al mercat després de 17 anys. El consell cultural de les Valls d’Àneu ha recuperat aquesta publicació i ho ha fet destinant-la a la temàtica naturalista. Té 64 pàgines, una periodicitat anual i vol suplir un buit divulgatiu en aquest àmbit. La publicació consta de 20 articles.

Cada número de la revista recollirà els continguts en vuit seccions diferents. I cada secció està encapçalada per una paraula en pallarès.

Serà gratuïta per als socis del Consell Cultural de les Valls d'Àneu i oferirà la possibilitat de subscriure-s'hi a aquells que no ho siguin.
Àrnica, juntament amb la revista Nabius, també del Consell cultural de les Valls d’Àneu, integren les 2 principals branques d’estudi i divulgació de l’entitat: el patrimoni cultural i natural del Pirineu.

Parlen al vídeo: FRANCESC RODRÍGUEZ, CAP DE REDACCIÓ D’ÀRNICA