La Diputació de Lleida ha aprovat el projecte per renovar i ampliar un nou tram de la carretera LV-4036 que comunica Martinet de Cerdanya i Lles, a més de Travesseres, Viliella, Músser i Aransa, així com les dues estacions d'esquí nòrdic de Lles i Aransa. El projecte compta amb un pressupost d'1,2 milions d'euros i es preveu que es comenci a executar a la tardor i s'allarguin almenys un any, ja que a l'hivern possiblement s'hauran d'aturar per les condicions climatològiques.
En aquest cas, els treballs es centraran en un tram de 2,5 quilòmetres entre els nuclis de Travesseres i Lles, el qual se sumarà al tram nou estrenat l'any 2016.
La previsió és que les obres puguin estar acabades a l'inici del 2022.
La carretera que connecta Martinet i Lles, d’uns nou quilòmetres, és molt utilitzada pels veïns i pels turistes, sobretot durant els caps de setmana.