La biblioteca Maria Barbal de Tremp reprèn poc a poc les activitats programades i amb totes les mesures de seguretats pertinents. Des de la biblioteca es considera essencial poder donar el servei d’accés i guia de la lectura, sobretot entre el públic més jove. S’ha previst un parell d’activitats segons les franges d’edat. Per als més petits una cursa de lectura.

Tots els nens i nenes que acabin la cursa lectura tindran un obsequi.
I per als més grans s’ha introduït temes virtuals a l’activitat. Una activitat que ja se’n va fer una primera edició durant el confinament i que va tenir una gran participació per part del jovent de Tremp.

Aquesta segona edició segueix en marxa fins al 13 de setembre i es pot competir per equips. Des de l’edició del confinament, molts dels llibres es poden descarregar per cessió de les editorials que hi participen o bé a través de la plataforma e-biblio.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA MARIA BARBAL