Ingressat un jove al Sant Hospital de la Seu d'Urgell per complicacions després d'haver-se contagiat de covid-19. Aquest és el primer ingrés PER CORONAVIRUS que hi ha al centre hospitalari des de fa dos mesos i mig. El 3 de maig passat el Sant Hospital va donar l'alta a l'últim pacient que HI HAVIA ingressat per COVID-19, i des de llavors no s'havia hagut de fer cap altre ingrés. Tot i que s'han detectat positius que, com que no eren greus, es podien tractar mitjançant l'aïllament a domicili tant dels afectats com dels seus contactes directes, ja fossin sospitosos o bé sense símptomes.

També estan aïllats a la residència d’oliana els 26 casos detectats al centre geriàtric.

L'alcalde de la Seu d’Urgell i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, ha insistit a evitar aglomeracions.

El batle alt urgellenc ha reiterat la necessitat de seguir les mesures prevenció del coronavirus. L'ús de la mascareta en espais públics, la distància entre persones i rentar-se freqüentment les mans.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL