El grup local de pop folk 'La Corda Fluixa' ha ofert aquest divendres a la tarda a Alp el primer concert a Cerdanya després del confinament. La formació ha repassat alguns dels seus temes com 'Més vius que mai', 'Ets un tresor' o 'Tot anirà bé' i ha aprofitat per presentar el seu primer àlbum 'In-humà''.
El grup creat al 2018 està format pels germans Jordi i Albert Canal, Eduard Bosom, Oriol Moné i Tito Ripoll, amics de sempre i que han compartit escola i vida des de ben petits.
Un centenar de persones, de diferents poblacions de la comarca, s'han apropat al camp de futbol de la localitat per escoltar-los. L'ajuntament ha establert el protocol per evitar contagis, com ara control de l'aforament, desinfecció de mans i mascareta. A més, s'han separat les taules i cadires per evitar aglomeracions.