A partir d’aquest dilluns es reprenen les visites guiades a la catedral de Santa Maria d’Urgell. la proposta cultural busca acostar als visitants les vicissituds del conjunt arquitectònic com també la seva història i els seus principals protagonistes.

Les visites es poden dur a terme durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a dissabte, a dos quarts d’onze del matí. El preu de l’entrada és de 8 euros, i inclou l’accés al Museu Diocesà d'Urgell.

També han adoptat altres mesures per garantir la seguretat davant la covid-19, com és el canvi en el recorregut de la visita. L’entrada és per la plaça del deganat.

La Catedral de la Seu d’Urgell ha estat inclosa en una candidatura multinacional de Patrimoni Mundial de la UNESCO, juntament amb monuments del Principat d’Andorra i el castell de Foix a França.

Parlen al vídeo: CLARA ARBUÉS, DELEGADA DEL PATRIMONI DEL BISBAT D’URGELL