Al consell comarcal del Pallars Jussà se li ha atorgat 250.000 euros provinents de la convocatòria 2020-2024 del Pla únic d’obres i serveis i que serviran per finançar durant l’any 2021 el 95% de les actuacions de millora en els equipaments propietat del consell comarcal.

Es milloraran les prestacions audiovisuals de la sala d’actes de l’Epicentre i es farà millores a la deixalleria i l’abocador.
Els ajuntaments de la comarca del Pallars Jussà també han rebut quantitats força importants per aquest quadrienni, 5 milions d’euros subvencionats pel PUOSC que permetran fer inversions de fins 7 milions.

També destaca els prop de 370.000 de la Pobla de Segur que es destinaran a la biblioteca o el mateix import als ajuntaments de Gavet de la Conca, Salàs de Pallars, Sant Esteve de la Sarga i Sarroca de Bellera, entre altres.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ