Món Natura Pirineus, al Pallars Sobirà, ja ha obert portes. Des d’aquest cap de setmana el centre, sota totes les mesures de seguretat requerides, ja està en funcionament. Ha adaptat els serveis a l’interior de l’edifici i les activitats per tal de poder prestar els serveis als clients amb la màxima normalitat.

Tot i que la majoria d’activitats són a l’exterior, també s’han adaptat alguns aspectes com ara evitar compartir materials fora del nucli familiar i netejar-los després de cada ús. A més enguany es compta amb una activitat nova que vol despertar tots els sentits.

Món Natura Pirineus obre amb reserves des del primer dia i amb força demanda durant tot el mes d’agost, tan per allotjament com per activitats que es duen a terme cada dia fins l’11 de setembre.

Parlen al vídeo: MARTA PUIGDOMÈNECH, COORDINADORA D’ACTIVITATS SERVEI EDUCATIU MON NATURA PIRINEUS