El Pallars Jussà està intensificant aquests dies una campanya en marxa que de promoció del territori on es destaca la possibilitat de gaudir d’ un entorn immillorable envoltat de natura i patrimoni cultural. La poca densitat de població i la riquesa natural i paisatgística proporciona al visitant un ampli ventall d’activitats per gaudir en un espai segur i de qualitat.

El Pallars Jussà es troba dins de la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, una de les regions sanitàries en sortir abans del confinament, fet que ha permès a tot el sector poder preparar la temporada d’estiu amb garanties.

La campanya el Pallars Jussà, l’escapada ideal s’està promocionant a través de xarxes socials i mitjans de comunicació però també s’ha fet arribar al sector turístic, imatges adaptades a les diferents xarxes socials per tal que puguin difondre la campanya incidint també en que el Pallars Jussà està ubicat a l’Alt Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo: RAMON IGLESIAS, TÈCNIC TURISME PALLARS JUSSÀ