Un test que ha donat positiu de coronavirus a un treballador de les oficines de l’Ajuntament de Tremp ha fet que el consistori suspengui temporalment tota l’atenció presencial a l’espera de confirmar aquest resultat en el test definitiu. Una decisió que s’ha pres per garantir la seguretat sanitària dels treballadors i usuaris. També per precaució s’ha posat en quarantena sis persones més de la plantilla de l’Ajuntament, a qui també es realitzarà testos, que són els que tenen contacte més directe amb el possible positiu.
Mentrestant, els usuaris poden contactar i realitzar els tràmits necessaris a l’Ajuntament a través del telèfon o via telemàtica al web.
També des de l’Ajuntament de Tremp es fa una crida a la calma i es remarca que s’està seguint des de l’inici de la pandèmia tots els protocols i recomanacions que marca el departament de Salut.