Des de fa uns dies, la policia local de Tremp realitza tasques de conscienciació ciutadana de cara a que tothom respecti les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. S’informa de l’ús obligatori de mascareta, de les distàncies de seguretat i de la necessària higiene de mans.

Des del consistori es recorda que en aquesta època de l’any, la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran augmenta el nombre de residents per segones residències i per turisme, i per poder mantenir els bons resultats com fins ara pel que fa al baix nombre de contagis es demana extremar al màxim les mesures per evitar una situació de risc. També es dirigeix els nois i les noies d’edats més joves, que sovint s’ha detectat que són els que es prenen les mesures amb menys rigor.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP