El CG Puigcerdà gaudeix de bona salut. Els bons resultats aconseguits en les darreres temporades, l'increment de jugadors i jugadores als equips base i l'augment de socis i aficionats que segueixen els partits ha anat en línia ascendent en els últims anys. Una progressió que espera mantenir la nova junta del club, la qual havia de sortir escollida al març però la pandèmia ho va aturar tot. Finalment aquest divendres s'han conegut oficialment els seus 12 integrants, els quals la majoria ja formaven part de l'antiga junta. Al capdavant hi ha el traumatòleg Jordi Gassió qui ha explicat que el seu objectiu és seguir fent gran el club.

Un dels primers i grans reptes del club és la final de lliga 2019-2020 contra el Txuri Urdin, que va quedar ajornada per la situació provocada per la Covid-19. Es jugarà a mitjans de setembre, si les autoritats sanitàries ho permeten. L'equip sènior masculí ja ha començat els entrenaments fora de pista i continua confiant en les seves possibilitats.

El club ha avançat que per a la propera temporada comptarà amb els mateixos jugadors de l'equip sènior masculí i que aquests dies està negociant un nou fitxatge per reforçar la plantilla.

Parlen al vídeo: JORDI GASSIÓ, PRESIDENT CG PUIGCERDÀ