L'ajuntament de Puigcerdà rebrà un ajut de 250.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis per a remodelar l'edifici consistorial. Es tracta d'un projecte pressupostat en 1,5 milions d'euros i que, per tant, serà un dels més importants dels propers anys.
L'actuació permetrà posar el dia l'equipament, on fa anys que no s'hi fan millores, i també guanyar una nova planta. Les golfes, que actualment estan en desús, s'habilitaran per disposar de més espai i també s'hi instal·larà un ascensor per tal de superar les barreres arquitectòniques que té actualment l'edifici.

Mentre s'executin els treballs, l'ajuntament haurà de buscar un espai alternatiu per situar-hi les dependències municipals i no aturar la seva activitat. Per tant, és una actuació amb força complexitat logística.
A banda de l'ajut que rebrà de la Generalitat, el consistori puigcerdanenc haurà de fer una operació de crèdit per fer-hi front.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ