Vilaller ha engegat aquest dimecres el projecte per a joves Tornada a La normalitat. Una iniciativa on participen 11 joves del municipi que han estat contractats pel consistori a mitja jornada de dilluns a divendres durant un mes. Aquesta brigada verda jove realitzarà tasques de suport en diferents aspectes del municipi.

Els joves tenen entre 18 i 30 anys i veuen aquesta iniciativa com una oportunitat per treballar durant l’estiu al seu municipi i amb els seus amics.

A banda d’un projecte laboral, també és de formació, ja que tots els joves passaran per les diferents tasques per conèixer diferents experiències laborals. Des del consistori s’ha remarcat que la situació generada per la Covid-19 dificulta a aquests joves trobar una sortida laboral durant l’estiu, de manera que creu que el municipi ha de fer una aposta per ells que són el futur del territori.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER - AIDÉ ROBLES I SÍLVIA FLORES, MEMBRES BRIGADA VERDA JOVE