Els campionats del Mon de SkyRunning que havia d’acollir la Vall de Boí aquest estiu i que per la pandèmia de la Covid-19 ja van anunciar el seu ajornament, confirmen les dates definitives per l’any que ve. Se celebraran del 8 a l'11 de juliol de 2021.
L’edició del 2021 comptarà amb les modalitats Ultra, SkyRace i Quilòmetre Vertical, a més de totes les activitats de natura, esport i oci familiar que inclou el BUFF® Mountain Festival, com marxa nòrdica, ioga, música, cinema, activitats infantils, BTT, orientació i moltes altres.
El que sí que segueix en peu és el BUFF® Mountain Festival que celebrarà entre el 4 i el 6 de setembre del 2020, tot i que en una versió redimensionada i adaptada al context actual. Les activitats tindran aforament imitat i només es duran a terme aquelles on es pugui garantir les mesures sanitàries de seguretat. Pel que fa a les curses hi haurà les modalitats SkyRace de 42 km, SkyRace de 26 km i també la prova de 12 km.