La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, s’ha reunit aquest dimecres al matí amb l’alcalde de la Seu d’Urgell Jordi Fàbrega. A la trobada, el batlle alt urgellenc ha exposat el neguit del sector turístic del Pirineu sobre l’actual situació sanitària del Segrià que està afectant de manera negativa a les reserves d’allotjament del territori.

Fàbrega, a més, ha assenyalat la necessitat de deixar aparcada la divisió provincial com a unitat territorial de referència.

L’alcalde també ha volgut agrair personalment a la consellera Budó la signatura del conveni marc de col·laboració per a desenvolupar a la ciutat el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de Lleida.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MERITXELL BUDÓ, CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA