La Seu d’Urgell ha donat l’últim adéu als alt urgellencs i les alt urgellenques que han mort durant la pandèmia de la covid-19, i que no van poder tenir un funeral a causa de l’estat d’alarma. L’acte en memòria dels difunts s’ha convocat amb el lema Amb tot el cor.

L’homenatge ha estat encapçalat per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega,amb el consistori alt urgellenc, i ha comptat amb les intervencions del psicòleg Mateu Ubach i un representant dels familiars dels difunts homenatjats, Ramon Aril.

Més d’un centenar de veïns i veïnes han assistit al comiat. També hi han estat presents professionals que han treballat a primera a línia durant la crisi sanitària del coronavirus.

L’acte ha comptat amb tres actuacions musicals, que s’han anat intercalant entre els tres parlaments. En finalitzar l'acte, les famílies han recollit una rosa blanca en memòria dels seus éssers estimats.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL