La resolució provisional del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) corresponent al període 2020-2024 preveu una aportació de gairebé 32 M euros a l'Alt Pirineu i l'Aran. La consellera de la presidència Meritxell Budó ha presentat aquest dimecres al matí el pla que subvencionarà 296 actuacions del Pirineu.
L'Alt Urgell és la comarca on es destinaran més diners: 8 milions 7.000 mil euros. La segueix el Pallars sobirà amb 7 milions i mig i el Pallars jussà amb 5 milions. La Cerdanya rebrà prop de 5 milions, i l'alta Ribagorça 1 milió 200 mil euros.

Al conjunt de Catalunya, i PUOSC atorgarà un total de 250 milions d'euros. I inclou una línia específica de 90 milions d'euros per finançar projectes de municipis de menys de 5.000 habitants.

El Departament de la Presidència preveu publicar la resolució definitiva del PUOSC el mes d'octubre.

Parlen al vídeo: MERITXELL BUDÓ, CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA