Ja han començat els treballs per instal·lar càmeres de vigilància a la plaça Cabrinetty de Puigcerdà. En total s'hi col·locaran sis càmeres que començaran a ser operatives en els propers dies. Amb aquesta mesura, el consistori vol millorar la seguretat de la vila i frenar els aldarulls que hi ha a la nit en alguns punt del nucli urbà. L'actuació ha comportat una inversió de 12.400 euros.
Després, la xarxa de videovigilància s'anirà estenent per altres zones del nucli de Puigcerdà, com ara davant del Consell Comarcal, la plaça Santa Maria, el parc Schierbeck o la plaça de l'Estació de tren.

Des del consistori han explicat que el sistema de vigilància s’instal·la ara aprofitant el desplegament de la xarxa oberta de fibra òptica al municipi. La Generalitat portarà la connexió fins el Museu Cerdà i serà l’ajuntament el que s’encarregarà de fer-la arribar a la nova seu de la policia local, situada als baixos de l’antic hospital, des d’on es farà el control de les càmeres.
Recordem que abans que Puigcerdà, Bellver, Llívia i Bolvir també han optat per reforçar la seguretat del municipi amb aquest sistema.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ