Des de l'oficina de Turisme de Puigcerdà es proposen unes visites guiades per la vila, per tal de conèixer els llocs més emblemàtics. Es tracta d'unes visites que s'ofereixen tots els dissabtes de sis a vuit de la tarda i on els participants coneixen el campanar de Santa Maria, l'estany i el Parc Schierbeck o el pou de glaç, situat sota la plaça de l'ajuntament.

Són unes visites anomenades Petjades Culturals, les quals s'ofereixen amb cita prèvia durant tot l'any i fins l'estiu passat de manera fixa al mes d'agost. Enguany, a més, s'ha ampliat el calendari també al juliol. Aquests primers dissabtes han tingut bona acollida.

El preu de la visita és de 9 euros per als majors d'11 anys i només cal que s'hi inscriguin dues persones perquè es porti a terme.

Parlen al vídeo: ÒSCAR LÓPEZ, TÈCNIC OFICINA TURISME PUIGCERDÀ