Ja està obert el període de presentació de fotografies a la setzena edició del concurs de fotografia Indrets de la Vall Fosca. Aquest concurs vol incentivar la realització d’imatges de la zona durant tot l’any i capturant instants i aspectes diversos de la vall. Per aquest motiu el concurs compta amb 4 categories: Paisatges o indrets de la Vall Fosca, treballs, feines o activitats que es desenvolupen a la Vall Fosca, pobles i patrimoni, i fauna i flora autòctona de la Vall Fosca.
La millor foto de cada categoria rep un premi de 238€ i la millor foto en general el concurs té un premi de 472€ i un trofeu.
El jurat està format per 3 experts en fotografia vinculats al territori, un representant del consistori i el guanyador de l’edició anterior.
Aquest concurs permet que al llarg de les diferents edicions s’hagi recopilat un material gràfic impressionat de la Vall Fosca al mateix temps que es dona a conèixer el territori. La data límit de presentació de les fotografies és el 6 d’agost a les 2 del migdia.