La Pobla de Segur adapta la festa major, que se celebrarà del dijous 23 al dissabte 25, a la situació actual de pandèmia per la Covid-19. Si bé en un principi es pensava poder dur a terme més actes i activitats, el gir dels darrers dies amb nous brots i el confinament del Segrià ha portat al consistori a mantenir només aquells actes on es pugui garantir les mesures de seguretat i a anul·lar el ja consolidat Fem Colla.

També està prevista alguna activitat infantil i un castell de focs.
El Fem Colla arribava enguany a la quarta edició. Una iniciativa que es va crear per incentivar la participació a les activitats de la festa major i que ha estat tot un èxit en les seves 3 edicions.
Des de l’Ajuntament s’apel·la a la responsabilitats dels ciutadans. La idea és que participin a les activitats de la festa major respectant les mesures de seguretat establertes i a l’espera de poder celebrar l’any que ve una festa major en normalitat.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR