La nova residència de la Seu d'Urgell que s'ubicarà a l'Horta del Valira és una prioritat per tots els grups municipals. En el ple celebrat aquest dilluns al vespre la CUP ha presentat una moció per demanar la creació de forma immediata d'una comissió de treball per a la construcció del centre geriàtric.
La moció no ha prosperat. Junts i Esquerra no hi han donat suport. Compromís x La Seu i la CUP hi han votat a favor.

Tot i votar en contra de la moció, l'alcalde s'ha emplaçat a convocar la taula de treball abans que finalitzi el mes d'agost. Des de l'equip de govern, a més, s'ha subratllat la feina realitzada sobre el projecte.

Entre altres qüestions caldrà escollir el model de gestió del servei. Pel cap baix, caldran entre dos i tres anys per materialitzar l'equipament.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL - XÈNIA ANTONA, REGIDORA DE LA CUP - CARLOTA VALLS, REGIDORA COMPROMÍSXLA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL