El mercat setmanal de la Seu d’Urgell ha tornat aquest dimarts al centre històric de la ciutat. Per tal de reubicar el mercat en el seu lloc habitual, s’han seguit els criteris que ha establert la Generalitat en la resolució SLT 1429/2020 amb data del 18 de juny.

Davant d’aquests criteris adoptats l’ajuntament de la capital alt urgellenca ha hagut de distribuir les parades en nous espais no contemplats per l’ordenança reguladora del mercat setmanal.

Els carrers Santa Maria i Canonges queden sense parades per un temps indeterminat atès qe no garanteix el compliment de les distàncies. Tot i que es preveu reiniciar el Mercat de Segona Mà, en la que les dimensions de les parades són més petites de les habituals del mercat.

El mercat setmanal es va aturar amb l’esclat de la pandèmia de la covid-19 a mitjans de març. El 27 d’abril, les parades d’alimentació es van ubicar al passeig Joan Brudieu per complir amb els criteris extraordinaris d’obligat compliment que establia l’estat d’alarma.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D’ALCALDE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ