L'onzè Festival Internacional de Cinema de Cerdanya escalfa motors. El certamen, que tindrà lloc al Museu Cerdà de Puigcerdà de l'1 al 9 d'agost, ja ha donat a conèixer la selecció oficial a concurs, així com els horaris de les sessions de projecció i la reserva d'entrades. En total hi haurà 187 obres programades en 79 sessions diferents.
Les obres es distribueixen en 4 seccions principals: curtmetratges i llargmetratges (ficció i animació), documentals (qualsevol durada) i Fora de concurs.
Una de les novetats d'aquesta propera edició serà el Choreoscope de dissabte a la nit, quan es projectaran curts de dansa als jardins del Museu Cerdà. A més, les pel·lícules en llengua diferent al català i al castellà s’emetran en l’idioma original però estaran subtitulades, per tal de fomentar l'enriquiment lingüístic.
Pel que fa al laboratori de Creació Audiovisual, una novetat de la passada edició, es celebrarà a Bellver. Es tracta d'un campus de 5 dies per professionals joves del cinema.
A més a més, seguint amb els valors del Festival, es continuarà donant impuls a la mirada femenina, amb el Premi Curtmiratges.
Tota la informació sobre la programació oficial es troba al portal web  www.cerdanyafilmfestival.cat, on també es poden reservar les entrades gratuïtes a través de  l’aplicació d’Eventbrite, integrada a la mateixa web del Festival.  L’aforament és limitat (màx. 100 persones) i és fonamental disposar d’entrada preassignada. Els assistents hauran de respectar en tot moment les mesures de prevenció de contagis.